OVK i Stockholm

OVK i Stockholm

Stockholm kryllar av gamla såsom nya fastigheter. Dessa behöver regelbundet underhåll vad gäller ventilation enligt Boverkets föreskrifter. Ett sunt inomhusklimat både ur ett hälsoperspektiv och miljöperspektiv är A och O om Sverige vill fortsätta utveckla välfärden. Tillbaka till Stockholm. Stockholm är en växande stad och nya fastighetskomplex uppkommer hela tiden. Samtidigt som gamla fastigheter renoveras för att möta upp miljökraven som finns. Dessa två faktorer bidrar till många obligatoriska ventilationskontroller. Franska Buktens OVK-besiktning är populär just i Stockholmsregionen då deras tjänster och resultat imponerat och ökat förtroendet hos många Stockholmare.

OVK är en konkurrenstät bransch, framförallt i huvudstaden där flertalet företag tävlar om marknadsandelar. Resultatet av denna marknadsekonomi kvarlämnar de allra bästa valen för stadens konsumenter som givetvis förtjänar den bästa ventilationsservicen.

Obligatorisk ventilationskontroll i Stockholm är inte omständigt. Har du som privatperson eller företag för den delen, är det bara att kontakta Stockholms kommun eller byggnadsnämnden så svarar de på alla dina frågor. Det kan vara allt från protokoll till datum etc. Idag är det lättare än någonsin att ta reda på hur din fastighet ser ut och ifall den behöver genomgå en OVK.

Lämna ett svar